Introductie Genealogie Trommel

Welkom op het publieke deel van de website voor de Trommel Genealogie. Doel van deze website is het uitwisselen van genealogische gegevens. Bent u lid van de familie Trommel? Dan kunt u toegang krijgen tot het privé-gedeelte van deze website door te klikken op downloads en vervolgens uw inlognaam en toegangscode in te voeren. Als u die nog niet heeft kunt onder informatie lezen hoe u die kunt aanvragen.

Uitgangspunt is de Genealogie Trommel uit 1976 van wijlen J.G. Trommel (1932-2005). Omdat dat boek al 30 jaar uitverkocht is, willen wij, zijn oudste zoon en een verre neef, zijn werk eerst opnieuw uitgeven en daarna voortzetten.

Er zijn verschillende versies van de Genealogie Trommel die alle gratis van deze website te downloaden zijn. De publieke versies bevatten vanwege de privacy alleen informatie over overleden personen. De volledige privé versies zijn alleen voor familieleden.

Momenteel bevat deze website een publieke en een prive versie van de Genealogie Trommel uit 1976 in het Nederlands in PDF formaat, en  beide versies vertaald in het Engels maar met alleen de genealogische basisgegevens. Ook staan er geactualiseerde versies op. In de toekomst willen wij hieraan verder bijgewerkte versies en supplementen met foto's etc toevoegen.

Jan en Daniël Trommel